top of page

NETTVERK ・ FAGLIG・ SOSIALT

Lr9mRQvM_edited_edited.jpg

OM FORENINGEN

Forening for Organisasjonspsykologi (FOP) er en forening av og for studenter med interesse for arbeids- og organisasjonspsykologi. 


Hvert semester arrangerer vi ulike faglige arrangementer i samarbeid med eksterne bedrifter, eller med andre studentforeninger.

a0u19Lvs_edited.jpg
board-meeting.png

OM STYRET

Styret i FOP består av studenter ved Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo (UiO). Hvert semester arrangerer vi ulike faglige arrangementer i samarbeid med eksterne bedrifter, eller med andre studentforeninger.

event.png

EVENTER OG NETTVERKSBYGGING

Eventene våre skal være både faglig inspirerende, legge til rette for å møte likesinnede studenter, og gi mulighet for å knytte kontakt ut i arbeidslivet.

multiple-users-silhouette.png

MEDLEMMER

Som medlem mottar man nyhetsbrev om nevnte arrangementer og om ledige stillinger som er aktuelle for psykologistudenter og for nyutdannede både med bachelor-, master- og profesjonsutdanning i psykologi.

UTTALELSER FRA MEDLEMMER

Hva sier våre medlemmer?

FOP har vært en god arena for å bli kjent med flere studenter med samme faglige interesser som meg selv - den perfekte foreningen for nettverksbygging!

Student, bachelor i psykologi

Jeg har foreløpig ikke hatt så mange fag innen organisasjons-psykologi. FOP har derimot gitt meg et bedre innblikk i flere ulike relevante temaer jeg ellers ikke visste mye om.

Student, profesjonsstudiet i psykologi

FOP har interessante og lærerike eventer - en god blanding av både faglige og sosiale sammenkomster. Som medlem likte jeg også å få tilsendt relevante ledige stillinger på mail.

Student, master i arbeids- og organisasjonspsykologi

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

0eb4c7_d3f592748bbc4e4d9b868de9fb559732~mv2_edited.png
Insj_hvit.png
Aon_hvit.png
213A6152-3102-4125-94D7-CE1687AFB05F_edited.png
bottom of page