top of page

tor. 13. apr.

|

Seminarrom 2, PSI

Utfordringer og trender i HR med HR-Norge

Hva er det egentlig næringslivet etterspør i dag? Hva er viktig HR-kompetanse for fremtidens arbeidsliv? Henrik Øhrn fra HR-Norge kommer til PSI for å snakke om hva som bør forskes mer på innenfor HR, og hva studenter bør ha dybdeinnsikt i. 
 Dette vil eventet vil du ikke gå glipp av!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Utfordringer og trender i HR med HR-Norge
Utfordringer og trender i HR med HR-Norge

Tid og sted

13. apr. 2023, 16:00 – 17:00

Seminarrom 2, PSI, Harald Schjelderups hus, Forskningsveien 3A, 0373 Oslo, Norge

Om arrangementet

Hva er brennhett innenfor HR i dag?

HR Norge er en medlemsorganisasjon, og er Norges største HR- og ledelsesfaglige nettverk. Organisasjonen er en ledende aktør i utvikling, overvåking og formidling av relevant HR-kompetanse.

Henrik Øhrn har har jobbet i HR Norge i 23 år, og er ansvarlig for alle HR Norges undersøkelser og rapporter om ulike HR-temaer. Den 13. april kommer han til PSI for å snakke om hva som er brennhett innenfor HR akkurat nå. Henrik er en morsom og entusiastisk mann med sterk faglig kompetanse (hele tre mastergrader…), og mange interesser. Han er hobbysnekker, klatrefører i Jotunheimen og har vært raftingguide i de siste to årene. En mann med mange lag med andre ord. Dette eventet kommer til å bli både gøyalt og lærerikt!

Henrik kommer til å presentere ulike utfordringer og trender innenfor HR: Hva er det egentlig næringslivet etterspør i dag? Hva er viktig HR-kompetanse for fremtidens arbeidsliv? Henrik vil snakke om hva som bør forskes mer på innenfor HR, og hva studenter bør ha dybdeinnsikt i. 

Han kommer også presentere ulike praktiske tips til studenter som skal skrive bachelor- eller masteroppgaver i nær fremtid.

Dette kan du ikke gå glipp av!

Det vil bli servert brus og pizza til påmeldte medlemmer.

Vi gleder oss til å se deg den 13. april. Eventet vil finne sted på PSI, Forskningsveien 3A, Seminarrom 2, kl 16.

Dele dette arrangementet

bottom of page