top of page

tir. 15. nov.

|

Seminarrom 2 på Harald Schjelderups hus

Event med HR Norge

Hvert år kjører HR Norge en undersøkelse for å gi et klarere bilde av hvor HR er nå, og hvordan det utvikler seg fremover. Maren skal presentere resultatene av årets undersøkelse som tok for seg tilhørighet til arbeidsplassen. I tillegg skal andre trender fra arbeidslivet bli presentert.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Event med HR Norge
Event med HR Norge

Tid og sted

15. nov. 2022, 16:00 – 16. nov. 2022, 18:00

Seminarrom 2 på Harald Schjelderups hus, Harald Schjelderups hus, Forskningsveien 3A, 0373 Oslo, Norge

Om arrangementet

Maren Gilje Sekse jobber som fagansvarlig produktutvikling i HR Norge og er ansvarlig for fagområdet sykefravær og arbeidsmiljø. Hun kom fra ulike roller i Lyse-konsernet og har tidligere erfaring som headhunter, rekrutterer, selger og gründer. Maren har en master i International Human Resource Management fra University of Portsmouth.

HR Norge er en medlemsorganisasjon, og er landets største HR- og ledelsesfaglige nettverk. Organisasjonen er en ledende aktør i utvikling, overvåking og formidling av relevant HR-kompetanse, og et referansepunkt for norsk HR.

Hvert år kjører HR Norge en undersøkelse for å gi et klarere bilde av hvor HR er nå, og hvordan det utvikler seg fremover. Maren skal presentere resultatene av  årets undersøkelse som tok for seg tilhørighet til arbeidsplassen. I tillegg skal andre trender fra arbeidslivet bli presentert.

  • Hvordan kan vi bruke arbeidspsykologisk kompetanse i arbeidslivet?
  • Hva er viktig HR-kompetanse for fremtiden?
  • Maren skal også snakke om studentmedlemskapet i HR Norge og hva dette innebærer.

Vi gleder oss til å se dere! Vennligst fyll ut spørsmålene i påmeldingsskjemaet slik at vi vet hvor mye pizza vi skal bestille! 😊

Dele dette arrangementet

bottom of page