top of page

tor. 27. apr.

|

Ris

Arbeidsrett med Alexander Skjønberg

Hvorfor det er så nyttig, for alle som jobber i feltet arbeidspsykologi, å ha en oversikt over hva loven sier om forholdet mellom ansatte og arbeidsgivere, er bare ett av spørsmålene vi kan få svar på den 27. april kl 18. Dette vil du ikke gå glipp av! Du kan også delta digitalt.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Arbeidsrett med Alexander Skjønberg
Arbeidsrett med Alexander Skjønberg

Tid og sted

27. apr. 2023, 18:00 – 28. apr. 2023, 19:00

Ris, Forskningsveien 3A, 0373 Oslo, Norge

Om arrangementet

Alexander Skjønberg, professor på BI, er en av Norges fremste eksperter på emnet, og har sammen med Marianne Hotvedt og Eirik Hognestad skrevet boka som brukes som pensum i kurset Individuell Arbeidsrett, JUR1511, ved UiO.  

💡Hvorfor det er så nyttig, for alle som jobber i feltet arbeidspsykologi, å ha en oversikt over hva loven sier om forholdet mellom ansatte og arbeidsgivere, er bare ett av spørsmålene vi kan få svar på den 27. april kl 18!  

💡Kurset Individuell Arbeidsrett er tilgjengelig som enkeltemne hver høst, og er svært populært blant studenter på arb/org, eller andre retninger som er interessert i å jobbe med HR og organisasjonspsykologi. Her er altså din sjanse til å stille ethvert spørsmål en kan tenke seg om faget.

Som vanlig serverer vi gratis pizza og brus til påmeldte medlemmer.

Eventet vil også kjøres digitalt for de som ikke har mulighet til å delta fysisk.

Meld deg på i forkant, så vet vi hvor mye pizza vi skal bestille, og hvor mange deltakere vi kan forvente.  

💙 Vi gleder oss til å se dere! 💙

Dele dette arrangementet

bottom of page