• FOP

SAMTALE MED HR-DIREKTØR I IBM NORGE DEL 1/3

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe for et stort og etablert firma som IBM, eller hvordan HR-funksjonen kan se ut? Eller vil du bare høre om hvordan kunnskap og interesse for mennesker kan anvendes i arbeidslivet?

Her snakker Jørgen Magnussen, HR-direktør i IBM Norge om selskapet han jobber for og rollen som HR-direktør! Spørsmål som dekkes i denne delen av samtalen inkluderer også:

- Hvordan en vanlig dag ser ut - Hovedfokuset i arbeidet - Hva det innebærer at HR-funksjonen har en strategisk plass, og hvem som er HR-direktørens viktigste samarbeidspartner - Covid-19 og fokus i tiden med hjemmekontor (hva tenker HR-direktøren når 97% av IBM-ansatte sitter på hjemmekontor?!)

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aon Assessment lyser nå ut to nye stillinger som organisasjonspsykologisk konsulent. De søker primært kandidater med en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi, og oppfordrer både nyutdannede

Vi er klare for årets første event! Hvem: Christoffer Gundhus, konsulent i Assessio Hva: Om Assessio, deres produkter og verdier, arbeidspsykologiske tester, jobbmuligheter, erfaringer som konsulent,