• FOP

INTERVJU MED THOMAS HALVORSEN, KONSULENT I Moment- DEL 1/3

I intervjuet kan du lese om hvordan det er å jobbe som konsulent i Moment. Intervjuet kommer i tre deler, så gjerne følg med denne uken!😄


Fortell litt om selskapet du arbeider for, litt om deg selv og hvilken stilling du har.

- Jeg jobber i Moment organisasjon og ledelse, som er et av de tyngste fagmiljøene innen anvendt arbeids- og organisasjonspsykologi. Vi jobber med et bredt spekter av virksomheter innen privat-, offentlig- og ideell sektor, og bistår ledere, HR og medarbeidere. Moment får mange spennende oppdrag, og vi jobber mye med leder- og ledergruppeutvikling, kartlegging og utvikling av arbeidsmiljøer, organisasjonsutvikling, konflikt- og varslingssaker, ulike oppdrag for HR- avdelinger og annen form for rådgivning av virksomheter. I Moment jobber jeg som konsulent, og det betyr at jeg bistår kundene våre med de tjenestene vi tilbyr innen organisasjonspsykologisk rådgivning. Jeg har en mastergrad i Arbeids- og Organisasjonspsykologi fra UiO og NTNU, og i tillegg har jeg en bachelor i Statsvitenskap. Før jeg begynte i Moment, jobbet jeg med internkommunikasjon/ HR, organisasjonsutvikling og utvikling av karriereutviklingsprogram, samt veiledning av mennesker som skulle gjøre et karriereskifte.


Hvordan ser en vanlig dag ut for deg og hva er hovedfokuset i ditt arbeid?

- Mine arbeidsdager er ofte ganske varierte. Noen dager sitter jeg dypt konsentrert med å skrive rapporter eller tilbud til ulike prosjekter, og det kan på mange måter minne om det å skrive en oppgave på universitetet. Andre dager er jeg ute hos kunder i møter eller presenterer, gjør intervjuer til undersøkelser eller jobber med kvantitative data fra Moments arbeidsmiljøundersøkelse. Jeg jobber mye med kartlegging av arbeidsmiljøer, arbeidsmiljøutvikling og virksomhetsutvikling. Det betyr at jeg gjennomfører mange former for kvantitative- eller kvalitative undersøkelser. Min rolle er å drive frem gode prosesser sammen med kunden, samt bidra med faglig kompetanse i prosessen og når det utvikles tiltak og oppfølging i etterkant. Jeg bruker mye fagkunnskap i mitt daglige arbeide, og det gjør det veldig motiverende.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Aon Assessment lyser nå ut to nye stillinger som organisasjonspsykologisk konsulent. De søker primært kandidater med en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi, og oppfordrer både nyutdannede

Vi er klare for årets første event! Hvem: Christoffer Gundhus, konsulent i Assessio Hva: Om Assessio, deres produkter og verdier, arbeidspsykologiske tester, jobbmuligheter, erfaringer som konsulent,