LEDIGE STILLINGER

For studenter og nyutdannede innen HR og organisasjonspsykologi

KONSULENT

Assessio

Vil du jobbe med tester, opplæring og rådgivning i Nordens største leverandør av arbeidspsykologiske tester? Vi ser etter deg som har utdannelse og bakgrunn fra arbeidspsykologi, HR, organisasjonsutvikling eller ledelse. I rollen som konsulent vil du oppleve å få en bratt læringskurve, og vi skal sørge for at du får grundig opplæring i alle aspekter ved våre tester, tjenester og løsninger. Vi lærer av hverandre, av våre kunder og av praktisk bruk av egne verktøy. Derfor ser vi etter deg som har et solid faglig fundament, og som trives med å søke og dele kunnskap. Du liker å møte nye mennesker, holde kurs og presentasjoner og ønsker en aktiv hverdag på jobb.

Søknadsfrist: 30. september 2022

PROSJEKTASSISTENT

Rambøll

Har du kommersiell sans, er glad i salg, og ønsker en relevant jobb ved siden av studiene? Rambøll ser nå etter en prosjektassistent som skal jobbe med salg og møtebooking av HR-undersøkelser (deltid, ca 15 timer i uken). Du vil være en viktig bidragsyter i Rambølls salgsarbeid, og jobbe sammen med våre fageksperter på HR-området. Er du vår nye prosjektassistent?

Søknadsfrist: 9. oktober 2022

SUMMER INTERNSHIP 2023

OBOS

Nå har du muligheten til å bruke sommeren 2023 på å tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde! OBOS summer internship gir deg både faglig og personlig utvikling, mulighet til å bygge nettverk, og du får bryne deg på spennende oppgaver og prosjekter. 

I løpet av sommeren har vi samlinger med alle internsene hvor man blir godt kjent med OBOS og hverandre. Du vil få jobbe med et tverrfaglig prosjekt på avsatte dager sammen med andre interns som presenteres foran en fullsatt sal på slutten av oppholdet. Internsene jobber 35 timers uke med avtalt timelønn. Arbeidssted vil være i Oslo, så du må ha anledning til å bo i Oslo/omegn under oppholdet.

Søknadsfrist: 15. januar 2023

ASSESSIO

Konsulent

Vil du jobbe med tester, opplæring og rådgivning i Nordens største leverandør av arbeidspsykologiske tester? Assessio tilrettelegger for effektive, treffsikre og rettferdige rekrutteringsprosesser hvor alle får en sjanse. Vi søker en dyktig konsulent som vil bidra til vekst i årene som kommer og hjelpe oss med å gjøre våre testbrukere enda dyktigere! Vi ser etter deg med erfaring fra: Høyere utdanning innen arbeids-/organisasjonspsykologi, organisasjon eller ledelse. Kunnskap om arbeidspsykologiske tester og erfaring med rådgivning til bedrifter og andre fagpersoner


Søknadsfrist: 11.04.2022

NETCOMPANY

Talent Acquisition Consultant

Fullfører du i disse dager en Bachelor eller Mastergrad og ønsker å jobbe inhouse med rekruttering av teknologer som skal utvikle løsninger for kunder som Legemiddelverket, Norgesgruppen og Oslo kommune? I Netcompany ser de nå etter et tilskudd til sitt Talent Acquisition-team som har ansvar for å rekruttere dyktige teknologer til eget selskap og bidra til Netcompays videre vekst, noe som gir et unikt eierskap til det de gjør!


Søknadsfrist: 13. mars 2022

AON ASSESSMENT

Konsulent

Aon Assessment lyser nå ut to nye stillinger som organisasjonspsykologisk konsulent. De søker primært kandidater med en mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi, og oppfordrer både nyutdannede og de med noe erfaring fra før til å søke! De bruker ikke søknadsbrev i prosessen, så det tar kun 30 sekunder å søke!


Søknadsfrist: 17. mars 2022

Ønsker du å holdes oppdatert på nye ledige stillinger? Meld deg inn i foreningen!