top of page

tir. 01. nov.

|

Union Scene v/ Fredrikke (Blindern, UiO)

Panelsamtale om bærekraft i organisasjoner

Vi gjør nå klar for høstens andre event - Bærekraft i organisasjoner! Det går av stabelen 1 november, kl 16.15 på Union scenen v/ Fredrikke på Blindern🙌🤩 Med oss har vi Cecilie Staude fra BI, Cato Bjørkli fra UiO og Hanne Løvstad fra PwC 👏💥 Det blir panelsamtale og tid til spørsmål!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Panelsamtale om bærekraft i organisasjoner
Panelsamtale om bærekraft i organisasjoner

Tid og sted

01. nov. 2022, 16:15 – 18:00

Union Scene v/ Fredrikke (Blindern, UiO), Problemveien 11, 0313 Oslo, Norge

Om arrangementet

Vi ønsker velkommen til panelsamtale om bærekraft i organisasjoner!

Deltagerne er Hanne Løvstad, Cato Bjørkli og Cecilie Staude. Det blir ca 30 minutters introduksjon, der hver deltager presenterer seg og sine erfaringer om temaet, før ordet blir fritt mellom salen og deltagerne.

Hanne Løvstad leder PwCs bærekraftsavdeling i Norge og har lang erfaring fra strategisk og operasjonell styring. I PwC jobber hun primært med rådgivning innen bærekraftsstrategi, klimarisiko og omstillingen til lavutslippssamfunnet. Hanne har ansvar for samarbeidet med klimanettverket SKIFT.

Cecilie Staude er høyskolelektor på BI på institutt for markedsføring, og har snakket med norske bedriftsledere om hvordan de opplever å forholde seg til bærekraftsmål. Hun har også hatt fokusområder som bærekraft som konkurransefortrinn, fenomenet "grønn markedsføring", og sosiale mediers betydning i forhold til disse.

Cato Bjørkli er førsteamanuensis i psykologi på UiO, og skal innom tematikken bærekraft som begrep i framtidens organisasjons- og arbeidspsykologi. På hvilken måte kan teorier om endringsledelse og oppslutning om endringer, være nyttige for å nå bærekraftsmål? Finnes det paralleller til andre omstillinger?

Vi håper på mange fremmøtte til det som kan bli høstens store panelsamtale på Blindern, om et tema vi alle kjenner til, men som her presenteres "fra innsiden" av ledende skikkelser på sine fagfelt.

Arrangementet er åpent for interesserte, gratis, og Union Scene har åpent for salg av mat og drikke.

Dele dette arrangementet

bottom of page