Bli medlem

Forening for Organisasjonspsykologi. En møteplass for alle studenter med interesse for arbeids- og organisasjonspsykologi
read more

Alumnikveld

November 8th, 2016 No Comments
Posted by Martine

Nysgjerrig på hvilke muligheter du har etter endt studium? Torsdag 17.november arrangerer FOP alumnikveld, hvor vi får besøk av tidligere masterstudenter. De tidligere studentene vil prate om sine erfaringer etter studiene, samt gi et innblikk i hvordan arbeids- og organisasjonspsykologi kan brukes i jobb.

Hvilke jobbmuligheter har du? Hvordan er veien inn i arbeidslivet? Hvordan gå frem for å skaffe seg relevant jobb? Hvilke fagområder i arbeidslivet er relevant? Hvordan opplever arbeidslivet vår kompetanse?

Er du blant dem som lurer på dette, eller andre ting, bør du ta turen torsdag 17.november. Ingen formell påmelding nødvendig.

Servering av sushi.

Vel møtt!

Besøk siden vår på facebook, dersom du ønsker mer informasjon.

Leave a Reply