Bli medlem

Forening for Organisasjonspsykologi. En møteplass for alle studenter med interesse for arbeids- og organisasjonspsykologi
read more

Årsmøte

September 5th, 2016 No Comments
Posted by Bjorn

Den 6 september inviterer FOP til årsmøte. Det finner sted i forsamlingssalen (PSI), kl 16:15. Interessen for styreverv har vært sterkt økende de siste semestrene og vi håper minst like mange stiller igjen! Helt nye studenter er også veldig velkomne, vi håper å se flere av dere vi hadde i teambuilding under fadderuken.

På agendaen er informasjon om hva FOP gjør, gjennomgang av året som har gått, samt planer for det kommende semesteret. I tillegg blir det valg av nye styremedlemmer. Blant vervene som skal avgjøres er:

- Økonomiansvarlig (1 år)
- Bedriftskontakt (1 år)
- PR ansvarlig for sosiale medier (1 år)
- 3 styremedlemmer med div. udefinerte oppgaver (1/2 år)

Alle studenter med interesse for arbeids- og organisasjonspsykologi kan stille, men det er ikke et krav for å møte opp (kom gjerne hvis du bare vil vite mer om oss!). Nåværende styremedlemmer kan også stille til gjenvalg. Etter årsmøtet vil det nye styret samles og ha et “bli-kjent møte”.

Vi håper å se deg på tirsdag!

Leave a Reply